افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود برقراری مجدد پروازهای بندرعباس به رشت و گرگان شهادت 4 داوطلب کنکور/ نوورودها آبان به دانشگاه می‌روند 3 هزار فضای ورزشی جدید برای مدارس کشور برنامه‌ریزی شد انهدام باند کلاهبرداری اینترنتی/ 850 نفر قربانی لینک‌های جعلی شدند وزارت علوم استفاده از عناوین MBA و DBA را ممنوع کرد هیوا سیفی زاده خواننده زن ایرانی به چهار سال حبس محکوم شد امکان ثبت انصراف از «ترمیم سابقه تحصیلی» تا ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ هشدار درباره سوپر ال‌نینو؛ احتمال ثبت قوی‌ترین ال‌نینوی تاریخ به ۷۰ درصد رسید کدام محور‌های کشور از ۲۹ تا ۳۱ مرداد ماه ۱۴۰۵ محدودیت ترافیکی دارند؟ تراز کنکور چیست؟/ نحوه محاسبه تراز کنکور ۱۴۰۵ را بدانید چت‌جی‌پی‌تی ویژه نوجوانان عرضه می‌شود / زیر ۱۳ سال مجاز به استفاده از این چت بات نیست دستگیری رمالان و دعانویسان تهران کلاهبرداری با عنوان «عکس یادگاری»! هرگز این لینک‌ها و فایل‌ها را باز نکنید

جزئیات تازه درباره خفگی ببر باغ وحش مشهد

جزئیات تازه درباره خفگی ببر باغ وحش مشهد کورش هنرمند، دامپزشک باغ وحش مشهد عنوان کرد: این ببر ۱۱ ساله، در تاریخ ۱۲ بهمن ماه و شبانه تلف شد و حیوان را تلف شده پیدا کردیم.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۷ - ۱۵ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 05
کد خبر: ۲۳۱۳۸۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ هنرمند افزود: طبق پروتکل کاری، در همان موقع به دامپزشکی و محیط زیست اطلاع دادیم و با حضور نمایندگانی از محیط زیست و اداره کل دامپزشکی، کالبدگشایی انجام و نمونه بلافاصله به اداره کل دامپزشکی فرستاده شد.

هنرمند خاطرنشان کرد: نه در کالبدگشایی و نه در نتایج آزمایش‌ها هیچ موردی از بیماری مشاهده نشد و با توجه به مشاهدات، همه صاحبنظران در این زمینه متفق‌القول علت تلف شدن را قطعه‌ای از غذای حیوان که بر اثر رفلاکس طبیعی درگلوی حیوان گیر کرده بود، می‌دانند.

دامپزشک باغ وحش مشهد افزود: رفلاکس در گربه‌سانان یک امر دفاعی بوده و طبیعی است. با توجه به مکانیسم گربه‌سانان که خود را لیس می‌زنند وقتی که مو داخل معده زیاد شود این مکانیسم برگرداندن غذا را در مواقعی خاص انجام می‌دهد. طبق مشاهدات کالبدگشایی، غذایی که حیوان خورده بود بقایای آن در معده بود و هنگام برگرداندن غذا قطعه بزرگی از آن در گلوی حیوان گیر کرده و منجر به تلف شدن حیوان شده است.

وی در مورد نوع غذایی که این ببر مصرف کرده بود، توضیح داد: غذای این حیوان همان غذایی بوده که سایر گربه‌سانان نیز در همان روز از آن استفاده کردند و خود نوع غذا مشکلی نداشته و بر اساس دستور غذایی تایید شده بوده است.

هنرمند گفت: تاکنون چنین موردی در باغ وحش اتفاق نیفتاده و حیوانات با تقلای خودشان این موضوع را رفع می‌کنند و این حادثه برای این ببر که حیوان باوقار و آرامی بود طی شب اتفاق افتاده و منجر به مرگ حیوان شده است.

وی با بیان اینکه بر خوراکی که گونه‌های مختلف باغ وحش مصرف می‌کنند نظارت کاملی صورت می‌گیرد، گفت: هر ماده غذایی که به مصرف حیوانات باغ وحش مشهد می‌رسد، با تاییدیه دامپزشکی است و مورد خارج از برنامه نداریم.

دامپزشک باغ وحش مشهد در مورد تعداد ببر‌های موجود در باغ وحش مشهد گفت: در حال حاضر در باغ وحش مشهد ۱۱ بچه ببر و ۱۰ ببر بالغ وجود دارد. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار